At holde regnskab med sine væddemål, samt at forstå verdenen omkring betting er det allervigtigste, hvis man vil slå bookmakerne på den lange bane.

I over 9 år har det danske selskab wTrade Aps, som ejer Tipperen.dk, leveret spilforslag med overskud og hjulpet med at uddanne brugere til at vinde på deres odds kuponer. I denne process har vi set behovet for et pålideligt værktøj for vores brugere, hvor de kan tracke deres bets, dele deres bets og erfaringer med andre brugere - og hvis de er dygtige, sælge deres spilforslag til omverdenen og derfor har vi kreeret 1X2.dk


Det kan 1x2 tilbyde dig:

  • Du kan ved hjælp af 1x2 holde styr på dine spil og overbevise dig selv og omverden at de slår markedet over tid. For det første er det vigtig for dig selv at vide, om du slår markedet, men på sigt kan det måske give dig en ekspert rolle hos vores hovedside www.tipperen.dk.
  • Derudover så kan du begynde og tjene penge på din viden og spil. Du bliver honoreret med 40% af dit salg og du vil få en salgs rapport en gang om ugen, hvor du kan se alle dine salg.
  • Derudover kan 1x2.dk bruges fra din egen side, som kan linke betalings spil fra din profil. 
  • Du får mulighed for at promovere dit eget navn eller brand og derfra muligvis tiltrække en stor kontrakt på en af de større siden som  f.eks. www.tipperen.dk
  • Månedens bedste tipper bliver tildelt 14 dages PRO adgang på www.tipperen.dk ( dog minimum 20 spil )


Kom i gang som ekspert med det samme ved at oprette dig her: https://1x2.dk/opret


skal det næste afsnit med ??

Hvad kan jeg bruge 1X2.dk til?

På 1X2 kan du oprette dig gratis, og brugere vores software til at lave statistik på dine væddemål, samt dele dem med omverdenen. Så snart du har oprettet en gratis bruger profil, vil du have adgang til dette, samt en guide til hvordan du opretter dine spilforslag på siden.

Når et spilforslag er oprettet, kan du ikke selv editere i det længere. På den måde kan vi forhindre snyd og på den måde stå på mål for de stats der fremvises på 1X2.dk. Du er selv ansvarlig for at afgøre dine væddemål (vundet/tabt/voided/halvt vundet/halvt tabt/) og herefter vil vores software selv opdatere din statistik. Løbende vil vi udvide hvad du kan se af stats, og softwaren er lige nu i version 1.0.


Hvordan sælger jeg mine spilforslag på 1x2.dk ?

Ønsker du at andre brugere skal betale for at læse dine spilforslag, så kan du tage 15 kroner for adgangen til disse. Vi vil hver mandag sende dig en email med en oversigt over hvad du har solgt af spilforslag. Udbetaling vil ske, når du passerer minimum 250 kroner og du er selv ansvarlig for at indberette denne indtægt til SKAT.